Atelier 68 - 4 your business! Oogstrelend en eigentijds!

make it... Work!

Heldere info! Al wat wij op voorhand kunnen vertellen (via deze website, tijdens een telefoongesprek, via e-mail, bij u, of bij ons ter plaatse) zodat er een duidelijk beeld is alvorens er een beeld is!

Kies voor stijl. Passend bij het bedrijf, de service/dienst of productlijn...

De foto's, een creatief of registrerend karakter. Iets eigentijds vastgelegd of juist voor realistisch/authentiek gekozen?! Studio-opnamen en packshots worden veelal gemaakt te St Idesbald.
Bedrijfsreportages worden vooraf eerst in kaart gebracht. Een eenvoudig draaiboek leidt naar een compleet (beeld-)verhaal.

De opnamen gedaan, en daarmee de helft van het werk... Deel 2 is de verwerking. We gaan serieus aan de slag met een straffe selectie van de opnamen.
Essentieel. De afwerking, de puntjes op de i...! Vervolgens de inpassing in het initiële doel van de foto's. Packshots, promotie, reclame, gevel- of wagen belettering...en nog tal van andere einddoelen natuurlijk

Het vervolg is (wederom) aan u de keuze. Het verdere verwerken tot een eindproduct kan door onze samenwerking met diverse drukkerijen, reclame-makers, beletteraars, sign makers etc. zeer eenvoudig aansluitend worden ingepland. Uiteraard is ook een directe link naar IT & Design voorhanden! Een groot deel ontwerp, en website opbouw, doen we zelfs in eigen huis!

Customer minded!

'It's Your Business' ...maar dat foto's meer zeggen dan woorden, is zeker een understatement... Uw bedrijf laten zien is een uitnodiging die staat of valt met de kwaliteit van de gebruikte foto's. Toekomstige klanten en zakenpartners zien graag op voorhand met welk bedrijf zij in zee gaan. Presentatie van uw bedrijf is dus iets dat best serieus genomen wordt. Als onderdeel daarvan wordt degelijke fotografie, met indien mogelijk enige creatieve inbreng altijd gewaardeerd. Het feit dat u zich professioneel presenteert zegt al veel over uw manier van zaken doen. Voel u vrij om ons te contacteren indien u uw presentatie doormiddel van brochure, website etc. een nieuwe uitstraling wenst te geven.

De tijdelijkheid van adverteren maakt dat iedere nieuwe presentatie de voorgaande verbleekt... Ieder bedrijf en elke dienst of service heeft een bepaalde mate van bekendheid nodig om te kunnen bestaan. Er zijn vele platforms waarop men zichzelf kan profileren. De gedrukte media levert een felle strijd met de virtuele media. De twee gaan dan ook best hand in hand. Geen advertentie zonder vermelding van een website adres. Maar dan ook bij voorkeur een website die iets te bieden heeft. Zoveel mogelijk weten, lezen, zien over u, voordat zij u zullen bezoeken. Dat is de tendens van het moment. Visuele kracht bij zetten met goed beeldmateriaal. Neem uw klanten serieus, en gebruik uw eigen, originele, kwalitatief hoogstaande fotomateriaal.

Een product verandert niet door een foto, de manier van fotograferen verandert wel de kijk op het product.. Packshots en productfotografie vragen om aandacht. Niet alleen bij het gebruik van product foto's, zeker ook bij het maken ervan. Foto's van uw producten dienen de koper goed te informeren en maximaal te motiveren tot aankoop. Het is dus enerzijds van belang dat het product realistisch wordt weergegeven. Maar anderzijds ook enigszins creatief, noem het appetijtelijk, voor de dag moet komen. Het segment bedrijfsfotografie is breed en veelzijdig. Het meerendeel van de meest voorkomende bedrijfsfotografie valt binnen onze mogelijkheden. Zowel studio opnamen als fotografie op verplaatsing. Van een geheel bedrijf, een stuk productie of smaakvolle gerechten, tot minescule macrofotografie.