atelier68.be

...Yes, I do!

Pre-Wedding > fotostudio.
Ruim alvorens uw trouwdag een feit is wordt er nog al wat van u verwacht. Uiteindelijk gaan al uw vrienden, familie en bekenden iets tofs verwachten...Een Uitnodiging!

De uitnodiging, de foto op de menu's, de grote welkomsfoto aan de ingang van het feestgebeuren....Mooi in een persoonlijke stijl, met klassevolle sfeerbeelden... Indien gewenst, het toekomstig echt-paar met een klein beetje toegevoegde illusie... want een beetje mooier dan gewoon, dat mag gerust!!

Pre-Wedding > outdoors
Dezelfde uitgangspunten en hetzelfde doel, maar dan bv op het strand, in de duinen of een speciale plek voor jullie...

We maken ook met veel plezier het ontwerp voor uw drukwerk en uitnodigingen. We hebben ook een prettige samenwerking met gerenomeerde drukkerijen. Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan?!

The Wedding!
Na alle voorbereidingen is het dan eindelijk zover! De trouwdag is daar! Nu gaat blijken hoe goed alles is afgesproken :-)...

Als het over de reportage gaat hoef je je geen zorgen maken. Alles is besproken. Je mag gerust zijn, de mooiste momenten ontsnappen niet aan de camera. Kies jouw eigen persoonlijk stijl en daarmee gaan we aan de slag. Kies voor de sfeerfoto's jullie favoriete plekje op de wereld of waar jullie een speciale binding mee hebben. De rest van de dag is meestal redelijk strak gepland. Daarom kiezen wij graag voor een 'documentaire'-achtige stijl die perfect de sfeer, veelal met het bestaande licht, vastlegt. Met een aantal eenvoudige tips heb je de rest van de dag weinig 'last' van de fotograaf. Gewoon volledig alles beleven. Het is jullie dag...!!

Digitale reportage
We leven in een digitale wereld. Geen elke reden om daar niet iets tofs mee te doen. Wij zijn helemaal mee met onze tijd :-)

Als het over de fotografie gaat verandert er niets aan de werkwijze of het doel of stijl. Het is een weloverwogen keuze om de resultaten van uw trouwdag digitaal te wensen. De verwerking van de beelden (selectieve keuze, optimalisatie van de beelden, correctie van eventuele oneffenheden, tot aan beperkte maar noodzakelijke nabewerking) is gelijk aan hetgeen we doen als het een aflevering in een album betreft.
Dus, uw digitale foto's zijn 'af'! Piekfijn in orde en op DVD/USB gezet in 2 resolutie's: in hoge resolutie printbaar, en in lage resolutie tbv PC, tablet, e-mail, facebook-gebruik!

Uw mooiste boek
Om een mooi en vloeiend verhaal te realiseren in uw digitaal samengesteld album wordt er tijdens de opnamen al gekeken naar een visuele samenhang. Daar merk je niets van, tot je het album bekijkt :-) De bijzondere mooie albums zijn van bijzonder hoogstaande kwaliteit. Ze zijn kostbaar, maar de kwaliteit overtreft de prijs zeker. Het is een boek voor het leven, dus daar gaan we voor zitten. Daar werken we soms meer dan een week aan. Het is pas af als alles klopt en tot zijn recht komt. Als het verhaal verteld is, het beeldverhaal van jullie dag.

Naast een prachtig boek ontvang je tevens een cd/usb met lage resolutie afbeeldingen waardoor je in de gelegenheid bent de foto's individueel te bekijken en bestellen voor de familie.

Bruids-Boudoir...
Dé verrassing voor de bruidegom...en uiteraard 'For His Eyes Only' ...!!
In de fotostudio of op een schitterende locatie... jouw trouwlingerie op een verleidelijke manier te vereeuwigen.
...Even kijken...?!

Trass the Dress
Heeft jouw trouwkleed geen functie meer na de grote dag?...!!

Dé Trash the Dress fotohoot...is nog 1 keer dikke pret met uw trouwkleed...doe iets dat op de trouwdag niet ging :-) ren de zee in bijvoorbeeld!
gallery