Atelier 68 is er voor jou! Tal van oogstrelende fotoshoots in toffe eigentijdse stijlen!

Shoot!... You!

Heldere info! Al wat wij je op voorhand kunnen vertellen (via deze website, tijdens een telefoongesprek, via e-mail) zodat jou fotoshoot verrassend aangenaam verloopt!

Kies jou favoriete fotostijl. Lees alle info, Zie de voorbeelden. Download ook de aanvullende info PDF's

De fotoshoot, een ervaring apart... En een toffe als het aan ons ligt! Tijdens de fotoshoot wordt je volledig begeleidt. Aanwijzingen zijn er om jou ervaring voor de camera, en het resultaat, optimaal te maken.

Professionele tips en duidelijke regie helpen je snel op je gemak te zijn. Dus ervaring is niet nodig!

Als de fotoshoot voorbij is, is het werk nog maar half gedaan. Dan volgt deel 2 van onze specialiteit; 'Mooi-makerij' ... We gaan met een straffe selectie van de opnamen serieus aan de slag. You! In optima forma.

De verwerking van de geselecteerde beelden is essentieel. De afwerking, de puntjes op de i van 'Mooi'!

Je ontvangt de resultaten van jou fotoshoot, gewoonlijk per e-mail, op contactsheet. Hiermee kun je dan alles! Bestellen, bestellen, bestellen.... Want het aanbod is ruim, super aantrekkelijk geprijsd, en alleen maar professionele kwaliteit!

Toffe vergrotingen op Professioneel fotopapier, of op Kwaliteits Canvas, of een superieure HD Metal afwerking. (het product van 2015)..en tal van andere opties!

Customized!

Naast de twee fotoshoot hoofdrichtingen 'Artistiek en Glamour' is de meest voorkomende fotostijl natuurlijk de portretfotografie. Karakteristieke of oogstrelende verlichtingen, vriendelijke of juist serieuze uitstralingen. Al naar gelang het doel van de foto.

Portretfotografie omvat naast het klassiek beeld...tevens De gekende 'newborn'-shoot en natuurlijk al voorafgegaan door een unieke zwangerschap-fotoshoot...
meer...

De glamour stijl is per definitie 'optimale mooimakerij', en heeft oogstrelende verlichtingen, verleidelijke poses, en vriendelijke, lieve of juiste stoute uitstralingen.
Iedereen heeft een 'Glamour Side'... Ongeacht leeftijd, postuur of camera-verlegenheid. Iedereen mag glamoureus zijn!

Glamour is feitelijk heel breed. Van High Class Glossy (Avant Garde e.d.) tot Hoge Aaibaarheids Factor (zoals de covers van de mannenbladen)...
meer...

Individuele fotoshoots geven we gemakshalve twee hoofd richtingen als het over de stijl gaat. Artistiek en Glamour. De artistieke stijl vraag om een creatieve compostitie en een karakteristieke verlichting, eigenlijke een gezonde dosis schaduw!

Twee andere belangrijke factoren die verschillen in de artistieke benadering... De herkenbaarheid en de kleding. Beiden zijn niet altijd volledig noodzakelijk of gewenst...
meer...