atelier68.be

Portrait!... You!

Portretfotografie is terug helemaal 'in' !...

Naast de ontelbare selfies die de digitale media overspoelen is er terug veel belangstelling voor 'serieuze' portretfotografie. De uitstraling van klasse, kwaliteit en professionele fotografie wordt weer veelvuldig opgezocht. Aan de muur en op de kast staat of hangt zelden een 'afgedrukte selfie'.... Steeds vaker hoor je dat er weer waarde gehecht wordt aan een 'echte' foto. Gelukkig maar!
Als je een toffe foto van jezelf wilt weggeven...gewoon jij zoals je bent... maar dan met enige klasse, en professioneel gefotografeerd, dan kies je voor een korte portret-shoot! Je gaat er uiteindelijk een welgemeend 'dankjewel' voor terugkrijgen.. :-)

Het lijkt tegenwoordig bijna onmogelijk om met heel de familie gelijktijdig af te spreken... De afspraak met dé fotograaf is soms een goede reden! Een familiefoto in stijl, jullie stijl of wellicht eens volledig anders uitgekaderd.

Ookal maakt je nog zo vaak foto's van elkaar, en probeer je dat ook wel eens van samen...Een mooie foto als koppel maak je niet eenvoudig zelf.
Dus hoe ga je ouders en /of grootouders tevredenstellen .... Precies! De portretfotograaf! En, ja hoor, het mag nog altijd gerust een beetje speels :-)
Wij zorgen met plezier voor net dat beetje extra.

Het vraagt soms enige overtuigingskracht, maar een zwangere vrouw, het buikje en de blijde verwachting zijn bij uitstek een moment om professioneel vast te leggen.

Het is voor iedere zwangere vrouw een periode van grote verandering én het is iets van tijdelijke aard...
Laat het unieke van die korte maar bijzondere periode in je leven vakkundig mooi en/of kunstzinnig vastleggen.

De volgende stap is natuurlijk overduidelijk 'De NewBorn fotoshoot'...De mooiste, liefste, adorabelste foto's van jullie pasgeboren baby. Stoer met de papa, en teder met de mama.. of gesitueerd in een verbeeldende set.

Kinderen en huisdieren... fotografie die vraagt om geduld, doorzettingsvermogen, nog een beetje geduld... en fluwelen handschoentjes...
Maar dat wordt (bijna altijd) beloond met krachtige, lieflijke, aandoenlijke, supermooie, keitoffe, 'Ohhh & Aaawwh!'- resultaten.
Een kind is een kind, en jullie kind is natuurlijke het liefste... Jullie hond is de braafste, en luistert normaal 'áltijd!!!'... Dat neemt niet weg dat je soms even een stapje opzij moet zetten... voor het mooiste resultaat!

We zijn het gewoon. Kinderen hebben er maar korte tijd plezier in... dus die korte tijd benutten we optimaal. Dieren zijn sowieso niet erg op hun gemak in een 'flitsende' omgeving, daarom heben we ook hier alle geduld.


gallery