atelier68.be

Schoonheid met een gedoseerde verleiding door typerende kleding en lingerie. Mooi in een glamoureuze stijl. Klassevolle sensualiteit...

Als je altijd al eens voor de camera hebt willen staan... Als je jezelf weleens zou willen terugzien in een 'optima forma'...dan is de fotostudio de ideale plek om op het gemak jezelf eens onder te dompelen in de wereld van glitter & glamour en een klein beetje toegevoegde illusie... want een beetje mooier dan gewoon, dat mag gerust!!

Dezelfde verleidelijke stijl maar dan bv op het strand of in de duinen. Of bij typische gebouwen en specifieke gebieden in de regio die een mooi contrast vormen. De meeste gelegenheid om ook outdoors rustig te kunnen shooten is in voor- en na-seizoen.

Gedurende de zomermaanden is de temperatuur meestal wel optimaal, echter de zon (het licht) is al snel te fel of klimt snel te hoog voor mooie foto's, en vanzelfsprekend is de kans op toeschouwers wel iets groter op een mooie zomerse dag. Dus afhankelijk van de mate van schroom en gewenste mate van verleiding, is de keuze natuurlijk vrij.

Naast de uitgebreide glamour opties in de fotostudio en de regionale uitbreiding met onze Glamour Outdoors-formule gaan we met 'Favorite Location' nog een stapje verder. Jouw stapje!

Kies jouw eigen persoonlijk favoriete plekje op de wereld waar jij een speciale binding mee hebt, of dat helemaal jouw smaak en/of precies jouw stijl is. Of wellicht voor jouw de ultieme uitdaging verwoord.
Indien nodig gaat er een mobiele studio mee, dus ongeacht waar je jouw fotoshootdroom wilt laten plaatsvinden...het gaat perfect uitgelicht worden met portable studioflitsers. Al is dat soms niet eens nodig en kun je een perfecte sfeer realiseren met het bestaande licht.

Boudoir fotografie is niet per definitie naakt, maar wel sexy en/of sensueel bedoeld. Het is romantische glamour. Passieve schoonheid, en een tikje ondeugend ...Mooie lingerie, een romantisch jurkje...en openvallende blouse. Iedere vrouw die zich écht vrouwelijk en verleidelijk wil laten fotograferen, op een vooral relaxte, passieve manier die eigen is aan het thema Boudoir. Verbaas jezelf en jouw lief met verbluffende resultaten.
De fotoshoot is gewoonlijk in de fotostudio. Met wat typische 'boudoir' spulletjes en achtergronden.

Dat vraagt dan waarschijnlijk niet veel uitleg meer...Zoals de Boudoir fotoshoot, maar dan gericht op de bruidslingerie! Stel je alvast zijn reactie voor als 'de bruidegom' de resultaten ziet!

Natuurlijk is zo'n fotoshoot in eerste instantie bedoeld voor de aanstaande bruid....maar het zal de eerste keer niet zijn als deze plaatsvind ná de trouwdag! De weken voor de trouw zijn vaak al spannend genoeg. Neemt niet weg dat het nog altijd de ogen van de bruidegom zal doen glinsteren als je hem zijn cadeau geeft!

Naast de algemene glamourstijlen kun je ook kiezen voor een specifiek thema!

Denk aan de Burlesque stijl, of wellicht de striptease of Pin-up stijl... Het is jouw fantasie dus laat gerust weten wat jou aanspreekt. Er zijn ook typische ouderwetse stijlen, bijvoorbeeld een Vintage of Retro stijl...gallery