atelier68.be

work... Flow!

Fotografie met een gedoseerde creativiteit. Klassevolle opnamen die uw business net even anders belicht...

De work-flow is essentieel om uw bedrijf 'in de markt' te houden. Net als de informatie stroom naar uw klanten...
Regel 1; zorg altijd voor RECENT fotomateriaal! Bij bedrijfsfotografie mag je niet tornen aan de werkelijkheid...maar de werkelijkheid op een verfrissende manier aan de man brengen dat is ons uitgangspunt.

Soms vraagt een product of dienst een klein beetje toegevoegde illusie...al is het maar om een bepaalde werking effectief te kunnen laten zien! Een bedrijfsreportage is zo uitgebreid als uw bedrijf. Kenmerkend voor uw business wordt de juiste stijl gekozen, en de juiste afwerking.

Het klassieke businessportret kan uw status eenvoudig bevestigen. Een meer creatief bedrijfsportret kan naast een stuk herkenning ook de uitnodigende functie meekrijgen.
De context is medebepalend voor de stijlkeuze
Het is voor veel mensen niet echt een hobby of plezier om voor een camera te staan. Het is echter wel de meest directe weg naar uw klanten.
De geloofwaardigheid van een gehele website kan worden ondermijnt door een slecht of incorrect portret.
Een te mooi opgepoetste dame zittend aan een enorm (en vooral leeg) bureau, aan de telefoon joviaal babbelend met een lach van oor tot oor op de contactpagina van een kleine kmo-website.... De kans dat je bij binnenkomst werkelijk door deze dame wordt ontvangen is uitermate klein. De keuze is aan u natuurlijk.


De fotostudio is de ideale plek om gericht en waarheidsgetrouw opnamen te maken van de meest uiteenlopende producten.
Kleurechtheid, de fijne details of bijzondere effecten van belang? Dan is de studio dé plek. Geavanceerde apparatuur van hoogstaande kwaliteit levert beelden die tot op zeer grote afmetingen kunnen worden toegepast. De mate van toegepaste creativiteit is natuurlijk in overleg.
Het doel bepaald de middelen. Als uw website aan een nieuwe beeldinvulling toe is gaat er niets boven een juiste keuze in de te maken foto's, maar dat hoeft niet gemaakt te worden op 3x4meter in maximale resolutie.
Is die bewuste foto bedoeld voor de volledige zijkant van uw nieuwe bedrijfswagen, dan gaat de hoogste resolutie weer wel essentieel zijn.

De meeste producten van enige omvang worden gewoonlijk terplaatse gefotografeerd.
Al dan niet in combinatie met een beeldverhaal van het productieproces.
Dit geldt tevens voor culinaire fotografie. Waar het vooral practisch is om in de nabijheid van een goed uitgeruste keuken te fotograferen.
Niets is zo belangrijk als de juiste sfeer. Vaak is een registrerende foto van een product aangewezen te maken voor catalogus en/of doelgerichte verkooppromotie.
Daarnaast is het ook wel aangenaam om de realiteit, bv de werking van het product te kunnen tonen.
Als u boten bouwt of verkoopt gaat u op uw website best ook de zee, een meer of rivier laten zien. Dat geeft het juiste sfeer aan de uitnodiging naar uw klant om toch eens de verplaatsing te doen, en werkelijk bij u binnen te stappen om een boot van dichtbij te bekijken.

We zijn steeds breder geworden in ons aanbod van fotografie en aanvullende diensten. Daarmee is het zeker niet meer ongebruikelijk dat wij het vervolg op de voor u gemaakte foto's ook, met plezier, voor onze rekening nemen.
Een ontwerp maken voor uw businesscard...Een visitekaartje met foto is veel krachtiger!
Maar ook het samenstellen en ontwerpen van de beplakking van uw bedrijfswagen...van camionette tot camion vormt geen enkel probleem.
Datzelfde geldt voor het ontwerpen van flyers en brochures. We zijn er in thuis!
Van eenvoudig logo tot volledige huisstijl. Het visuele aspect geeft ons de inspiratie en creativiteit om iets bijzonders te realiseren voor uw bedrijf.

Naast de reguliere website-contentfotografie, is e-commerce ('de webshop' dus) het snelstgroeiende businessmodel van het moment!
Websitecontent, de foto's die bepalend zijn voor de kracht, sfeer en identiteit van uw website, is heel lang ons dagelijks werk. Daarnaast is de seriefotografie van producten ofwel packshots een snelgroeiend onderdeel van onze daginvulling als productfotograaf.
Goede packshots verhogen uw webshopconversie serieus!
Ontbreekt het u aan een degelijke eigentijdse website? Wij staan voor u klaar. De KMO's, met name 'kleinere bedrijven' die geen enorme structureel gecompliseerde constructie nodig hebben om hun product in de markt te zetten, helpen wij graag aan een functionele, visueel attractieve website die doet wat het moet doen; U perfect weergeven in de digitale wereld! Professioneel en visueel interresant!gallery