atelier68.be

...Communie!...toffe foto's!

Communie fotoshoot > fotostudio.
De eerste tip; maak ruim voor de communie-datum uw afspraak om foto's te maken. Het kan zomaar gebeuren dat uw communikantje daags voor de fotoshoot een valpartij meemaakt en onder de schaafwondjes zit... En, vergeet niet dat de foto's nog een selectie/verwerking moeten ondergaan (duurt ook eventjes) Vervolgens gaat het ontwerpen van het kaartje/uitnodiging en maken/samenstellen van het communie-boekje nog even tijd in beslag nemen. Vergeet niet dat er ook nog een levertijd is voor het drukwerk/dekaartjes/ en het boekje... 2 tot 3 weken gemiddeld. Dus 4, 5 of zelfs 6 weken op voorhand de fotoshoot realiseren is echt geen overbodige luxe :-)

De fotoshoot in de studio is vooral prettig als de weersomstandigheden niet echt gunstig zijn. Het levert mooie beelden op die zich perfect lenen voor de opmaak van het kaartje.

Communie fotoshoot > op verplaatsing.
De belangrijkste tip; maak ruim voor de communie-datum uw afspraak voor de foto's te maken. Want de weersomstandigheden kunnen weleens roet in het eten gooien.
Dezelfde uitgangspunten en hetzelfde doel als hierboven omschreven maar dan bv op het strand of op een speciale plek van hobby of sport...

We maken ook met veel plezier het ontwerp voor het kaartje en/of de uitnodigingen. We hebben indien gewenst ook een prettige samenwerking met gerenomeerde drukkerijen in de regio, al is het kaartje vaak het mooist als het fotografisch wordt afgedrukt. Communie fotoshoot zijn voral heel leuk! De jongens en meisjes optimaal gekleed en enthousiast... We werken op een relaxte en toffe manier aan een paar mooie foto's die helemaal passen bij uw zoon en/of dochter.

Digitale reportage
We leven in een digitale wereld. Geen elke reden om daar niet iets tofs mee te doen. Wij zijn helemaal mee met onze tijd :-)

Als het over de fotografie gaat verandert er niets aan de werkwijze of het doel of stijl. Het is een weloverwogen keuze om de resultaten van communie fotoshoot digitaal te wensen. De verwerking van de beelden (selectieve keuze, optimalisatie van de beelden, correctie van eventuele oneffenheden, tot aan beperkte maar noodzakelijke nabewerking) is volledig gelijk.
Dus, uw digitale foto's zijn 'af'! Piekfijn in orde en op DVD gezet in 2 resolutie's: in hoge resolutie printbaar, en in lage resolutie tbv PC, tablet, e-mail, facebook-gebruik!

De mooiste herinnering in een tof boekje
Er zijn een paar hele mooie boekjes om uit te kiezen. De communie-bokejes zijn van hoogstaande fotografische kwaliteit. Dus afgewerkt op professioneel fotopapier, in een boekje met cover naar keuze....in leder (diverse kleuren), of met een coole canvasprint op voor- en achterzijde!

Naast een prachtig boekje ontvang je tevens een cd met lage resolutie afbeeldingen waardoor je in de gelegenheid bent de foto's individueel te bekijken en bestellen voor de familie.
gallery