atelier68.be

communie


De eerste tip; maak ruim voor de communie-datum de afspraak om foto's te maken.
Praktijk bewijst dat het kan zomaar gebeuren dat een communikantje daags voor de fotoshoot een valpartij meemaakt en onder de schaafwondjes zit...
Vergeet daarbij niet dat de foto's nog een selectie/verwerking moeten ondergaan (duurt ook eventjes)
Vervolgens gaat het ontwerpen van het kaartje/uitnodiging en maken/samenstellen van het communie-boekje nog even in beslag nemen.
En is er de levertijd voor het drukwerk/de kaartjes/ en het boekje....
Dus 4, 5 of zelfs 6 weken op voorhand de fotoshoot realiseren is echt geen overbodige luxe :-).. en het voorkomt stress :-)

De fotoshoot in de studio is vooral prettig als de weersomstandigheden niet echt gunstig zijn. Het levert mooie beelden op die zich perfect lenen voor de opmaak van het kaartje.

Communie fotoshoot > op verplaatsing.
De tweede tip; Kinderen zijn veel meer op hun gemak als ze buiten zijn. Dus heb je een logische, of leuke plek om naartoe te gaan...zeker doen! De belangrijkste tip; maak ruim voor de communie-datum de afspraak voor de foto's te maken. Want de weersomstandigheden kunnen weleens roet in het eten gooien.
Met dezelfde uitgangspunten en hetzelfde doel als hierboven omschreven maar dan bv op het strand of op een speciale plek van hobby, muziek of sport...

We maken ook met veel plezier het ontwerp voor het kaartje en/of de uitnodigingen. We hebben indien gewenst ook een prettige samenwerking met gerenomeerde drukkerijen in de regio, al is het kaartje vaak het mooist als het fotografisch wordt afgedrukt. Communie fotoshoot zijn voral heel leuk! De jongens en meisjes optimaal gekleed en enthousiast... We werken op een relaxte en toffe manier aan een paar mooie foto's die helemaal passen bij uw zoon en/of dochter.

Digitale reportage
We leven in een digitale wereld. Geen elke reden om daar niet iets tofs mee te doen. Wij zijn helemaal mee met onze tijd :-)

Als het over de fotografie gaat verandert er niets aan de werkwijze of het doel of stijl. Het is een weloverwogen keuze om de resultaten van communie fotoshoot digitaal te wensen. De verwerking van de beelden (selectieve keuze, optimalisatie van de beelden, correctie van eventuele oneffenheden, tot aan beperkte maar noodzakelijke nabewerking) is volledig gelijk.
Dus, jullie digitale foto's zijn 'af'! Piekfijn in orde en op DVD gezet in 2 resolutie's: in hoge resolutie printbaar, en in lage resolutie tbv PC, tablet, e-mail, facebook-gebruik!

De mooiste herinnering in een tof boekje
Er zijn een paar hele mooie boekjes om uit te kiezen. De communie-boekjes zijn van hoogstaande fotografische kwaliteit. Dus afgewerkt op professioneel fotopapier, in een boekje met cover naar keuze....in leder (diverse kleuren), of met een coole print op voor- en/of achterzijde!

Naast een prachtig boekje ontvang je tevens een cd met lage resolutie afbeeldingen waardoor je in de gelegenheid bent de foto's individueel te bekijken en bestellen voor de familie.
Wacht niet langer...direct even reserveren!
De fotoshoots zijn er in drie versies.

communie -pakket 1
De Basic-fotoshoot van half uur in de fotostudio, inclusief het ontwerp van een kaartje én alvast 20 stuks 10x20cm fotokaartjes.

communie -pakket 2
De XL-fotoshoot van een vol uur in de fotostudio of op verplaatsing, inclusief het ontwerp van twee kaartjes én alvast 30 stuks 10x20cm fotokaartjes.
Plus een professioneel fotoboek van 15x15cm.

communie -pakket 3
De max! XXL-fotoshoot van een vol uur in de fotostudio én een vol uur op verplaatsing, inclusief het ontwerp van drie kaartjes én alvast 30 stuks 10x20cm fotokaartjes.
Plus een professioneel fotoboek van 20x20cm. En ook nogeens een coole canvas van 50x70cm erbij!

communie -pakket 1
Fotoshoot half uur fotostudio, + ontwerp van een kaartje + 20 fotokaartjes(10x20cm).
Géén 155 euro, maar 125,- !

communie -pakket 2
Fotoshoot 1 uur in fotostudio/of op verplaatsing, + ontwerp van twee kaartjes, + 30 fotokaartjes(10x20cm), + fotoboek 15x15cm
Géén 235 euro, maar 195,- !

communie -pakket 3
Fotoshoot 1 uur in de fotostudio én 1 uur op verplaatsing, + ontwerp van drie kaartjes, + 30 fotokaartjes(10x20cm), + fotoboek 20x20cm, + canvas 50x70cm.
Géén 350 euro, maar 275,- !

HR-digitale aflevering is niet inbegrepen bij de pakketten, maar wel zeer voordelig bij te bestellen.Yes, Nu Boeken Pakket 1 (- €30) Yes, Nu Boeken Pakket 2 (- €40) Yes, Nu Boeken Pakket 3 (- €75)

gallery