atelier68.be

...Boudoir fotoshoots, mooie herinneringen maken...

we doen niets liever


Passie voor fotografie, te samen met een pak ervaring, een hele berg professionele apparatuur...
én, als een perfect gekozen locatie niet helemaal jou ding is, is er altijd het comfort van een aangename ruime fotostudio!

Boudoirfotografie, toch wel een beetje spannend...en dat is eigenlijk helemaal niet erg. Eenmaal je de eerste aanwijzing krijgt als je voor de camera staat, zal je direct al meer jezelf zijn. Het zijn die tips en aanwijzingen die je helpen een verbluffend eindresultaat te realiseren.

Er is een heel pallet aan stijlen in de boudoirfotografie. Van dromerig sensueel tot de Engelse directheid of glamoureuze verleiding zoals in de gekende mannenmagazines. Van lief en kwetsbaar tot opwindend gepassioneerd of ronduit stout.... Je gaat daarin het best bij jezelf te rade gaan. Het is jouw fotoshoot, jouw beleving en daarmee gebaseerd op jouw innerlijke vrouwzijn, klinkt wel logische toch?! Wat zou je graag eens terugzien van jezelf. Met andere woorden, probeer jouw (gewenste) stijl samen te vatten. Laat weten wat je mooi vindt. Wat je tof lijkt om eens te proberen vastleggen.
Hieronder ga je al een in flink aantal stijlen/richtingen voorbeelden zien. En als jouw stijl er niet tussenzit, struin het internet af en laat zien wat je bedoeld. Een voorbeeldfoto laat zien wat je met woorden soms nauwelijks zou kunnen omschrijven.
Zoals je al merkt is een boudoir fotoshoot een hele ervaring en niet even snel een paar foto's maken en maar hopen dat er iets goeds tussen zit.
Duidelijke communicatie en een heldere werkwijze maken dat creatief resultaat binnen handbereik is voor iedereen.

Alle fotografie stijlen en soorten fotoshoots zijn mogelijk.

Over iedere fotostijl tref je uitleg en voorbeelden. Voor fotografie met een persoonlijke touch, een fotoshoot in jou stijl, ben je aan het juiste adres.

Voel je vrij om te vragen, mocht iets niet helemaal duidelijk zijn.
boek direct jouw boudoir fotoshoot meer...
atelier68.be

boudoir