atelier68.be

Artistic!... You!

Artistieke schoonheid met gedoseerde sensualiteit. De oude grootmeesters in de schilderkunst maakte hun mooiste werken met het identieke onderwerp; de naakte mens. Van typische anatomische lijnen in een bijzondere lichtval tot klassevolle sensualiteit in een abstracte of romantische vorm...

Als je altijd al eens voor de camera hebt willen staan... En dan zònder de tijdbepalende factoren zoals kleding. Gewoon de pure jij?! Wij houden ons daar al ruim 20 jaar mee bezig. De fotostudio de ideale plek om op het gemak jezelf eens bloot te stellen aan de camera. De eerlijkheid en eenvoud van deze stijl wordt door velen gewaardeerd!

Dezelfde kunstzinnige stijl maar dan volledig anders uitgekaderd. In schril contrast met een specifieke omgeving, of juist volledig sereen opgaan in een bepaalde scene. Artistiek naakt outdoors vraag om enige, wellicht grensverleggende, concepten die het totaalbeeld tot iets bekijkenswaardig maken.

Altijd zijn er mogelijkheden om iets typisch kunstzinnig te maken, je mag zelf natuurlijk jouw favouriete locatie kiezen. Iets dat het nog persoonlijker maakt is werken in het verlengde van een persoonlijke activiteit. Ben je bijvoorbeeld een paardrijdster, sporter of juist passief actief, het biedt altijd net dat beetje extra.

De fotostudio is de uitgelezen plek om volledig geconroleerde omstandigheden, zoals licht/schaduw, scherpte/onscherpte, een ware excurssie vast te leggen van lichaamslijnen en invalshoeken. Bijzondere perspectieven of camerastandpunten leveren unieke bijna wereldvreemde resultaten.

Kies jouw smaak en stijl. Het onherkenbare geeft je bijzonder veel artistieke vrijheid. Je kan zo'n resultaat levensgroot in de living hangen zonder iemand te choqueren...

Een thema dat zowel tot de verbeelding spreekt als ook zeer krachtige, contrastrijke resultaten oplevert. Veelal is de herkenaarheid als persoon niet direct het onderwerp. Het mysterieuze aspect spreekt boekdelen.

Het zal niet direct het eerste zijn waar je aan denkt als je iets hoort over een fotoshoot, maar als je iets zoekt dat evengoed grenzenverleggend als bijzonder grafisch is. Iets dat jouw slaapkamerwand mag opsieren met een beetje karakter... dan is dit wellicht iets voor jou. Net als bij iedere andere fotoshoot wordt je volledig begeleid en krijg je alle mogelijke tips en aanwijzingen... om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Kunst, kunstzinnigheid, artistieke vrijheid...noem de uitdrukkingen maar op. Er zijn tal van invalshoeken, en/of voorbeelden die kunnen leiden tot iets bijzonder artistieks, of toch op z'n minst iets totaal unieks! Dus laat je niet weerhouden jouw persoonlijke smaak en/of voorkeur uit te spreken.

Jouw idee kan wellicht leiden tot het meest ultieme resultaat, kunst aan jouw wand. Jouw kunst!
gallery